maanantai 14. helmikuuta 2011

Huomenta Suomi ja Singapore!

...koh poh.. rats piz pum...

Josko sita sitten lopettais radiohiljaisuuden, akut on taynna taas ja voi kirjoitella. Mistahan sita aloittais, haa.. kai se pitaa kertoa vaha kaikesta, kun kerran joku tata lukee(lukeeko?:)

Singaporeen lennettiin, vanha juttu, tiesitte jo. Siella laskeuduttiin budjettiterminaaliin yolla...


Paastiin sittenkin lapi, jeh.

-When does the train or bus go to the city?
-At morning..
-wtf?! clock is only something about 0100.
-Taxi is xxx dollars.
-Ok we wait till the morning, thanks!

Siella sita sitten istuttiin ja odotettiin aamua, hyva kahvila auttoi asiaa ja paastiin jo vaha ennen kuutta paikallisella metrolla kylille.


Nightmarketilta ostettu 6nihmt ei toiminut, havisin jokaisen pelin:(

Siella sita sitten Singaporessa vaellettiin pitkin katuja hostellin perassa, taytta oli! Aamupalakin huitastiin naamariin kuuden aikaan aamusta ennen unia, oli tujua ja vatta kiersi. Tosin kierron jalkeen oli taas kuosissa. Paikat oi tays, koska illalla olis kiinalainen uusi vuosi, sepas sattui. 70% singaporesta on Kiinalaisia, joten menoa oli odotettavissa:) Lopulta loydettiin 'gethau' jossa oli tilaa dormissa.. oltiin jo lahossa sieltakin pois, kun sanoi ettei paasta meittia huoneisiin ennen puolta paivaa, kello oli jotain 0800. Sanottiin asiasta ja saman tien ovet aukesi, oli reilu meitille, haluttiin meinaan nukkua heti! Otettiin vahan  unta alle sitten kylille myohemmin. Kaupunki oli ihan tyhja paivalla! siis tyhja! Liikkeet oli kiinni ja kadut autioita, iltaan valmistauduttiin.

Illalla otettiin metro chinatowniin ja ymmarrettiin asioita uudella tavalla. Elamani pahin tungos, olipa hassua. Lahdettiin valumaan virran (ei pate, hihi) mukana korttelien sekaan ja tunnelma nousi. Haju valtasi sieraimet, melu taytti korvat ja ulospaasya ei ollut, oli pakko edeta hiipien ihmisten puristuksessa. Omaan suuntaan pystyi vaikuttamaan vain hieman, suuret hauikset auttoivat asiaa toisinaan.


Tunnelman ollessa viela lapsi.


Soimme myos reissun toivorikkaimman mahansekoittajan sina iltana. Jaahtyneet jamat tiskilta alle eurolla, halpaa oli. Annokset olivat vielapa mukavan makuiset ja riittavan suuret, joten selvitessamme ilman ripuleita voimme sanoa tehneemma hyvan diilin. Illan kohokohtana oli varmasti ilotulitus keskiyolla, jota meilla ei ollut toivoakaan paasta nakemaan hyvin. Valuimme paanayttamon tuntumaan puolen aikaan ja ihmisia oli tarpeeksi:) Raketit ammuskeltiin komeiden paukkeiden saattamana taivaalle, osallituimme kuunnellen ja kajastuksia katsellen.. Paikallisista papateista tosin paasimme nauttimaan lahelta, koko katu pomppasi ilmaan, sikalaisilla on erilaiset paukut kun meitilla.


Mauton/maukas muovipuu.


Ei kai sita enempaa suurta tarinaa ole Singaporesta, sita tavallista.. hanakasti halusin sielta pois, kohti viela tuntematonta saarta, jonka olimme paattaneet kohteeksemme! Yksi yo ja ylos siis, kohteena Johor Bahru Malesian puolella, josta kuulemma saisi kivasti yobusseja lahelle Thaimaan rajaa.

Viela pari kuvaa ja sitten kirjoittamaan tarkemmin muistissa olevia seikkailuja.


Keisari ja kaverit.


Kauneimmat karmit koskaan.


Komeita maisemia.

2 kommenttia:

  1. Jee! Teidän blogi on Mukavaa luettavaa. Jännä kuva 6 nimmtin peluusta,pelaattekohan ihan sääntöjen mukaan..? miksi kaikki kortit on samassa läjässä? :D ..vai lasketteko pisteitä?

    VastaaPoista
  2. Varmaan johtu saannoista tosiaa etta havisin! Kylla tossa silti taitaa olla jako/lasku menossa :) Mukava kahvila pelata tuolla singaporen lentokentalla.

    Koitetaan pitaa jotenkin mukavama luettavama jatkossakin, ehka huomenna blogia ajantasalle.

    VastaaPoista