perjantai 21. tammikuuta 2011

Viikko lähtöön.

Nyt on rokotukset, liput ja koulukin hoidettu tarpeeksi kunnialla sopivaan vaiheeseen. Enää pitää odotella lähtöpäivää. Itsellä viimeiset työtkin tuli hoidettua eilen pois, joten voi keskittyä tulevaan. Keisari nyt tekee töitä vielä viimeisiin päiviin, koska hää on maailman rikkain sitten matkalla.

Tein tänään valmiiksi hammockin kiinnitysköydet ja opiskelin "how to set up hammock in less than 90 secs" videon;) Nyt 42 litraisesta rinkasta on ensimmäiset litrat käytetty, siellä lepäävät riippumatto, köydet ja hyttysverkko. Ehkä joku päivä voisi päättää lisätavaroista, ideoita tosin kaipaisi.. ei kai sitä kannata mitään ottaa matkaan.

Paten isä on reilu ja heittää meitin kentälle  lähtöpäivänä, joten eipä tarvi niistäkään kyydeistä huolia. Ehkä pitäisi selvitellä, päästetäänkö meitä lennolle honkkariin, jos jatkoyhteyksiä ei ole. Tiedä sitten kuinka pitkän oleskeluluvan sinne saa lennettäessä?

Koska reissun alussa ei kannata ostaa mitään raahattavaa kotiin tuomisiksi, mutta shoppailuintoa varmasti riittää, ajattelin jättää jotain ostettavaksi heti reissun alkuun. Kameralaukku olisi tarpeen, mutta sen voi koittaa haalia hong kongista, saapahan sitten jonkun päämäärän kaupoille;) Breo kellokin pitäisi ostaa ihan huvin vuoksi, jos sellaisia sattuu saamaan sieltä suunnalta maailmaa. Tarvetta ei tosin ole, kunhan tekee mieli!

Aika vähän harmittaa toi lähtö, kun ulkona on kylmää ja märkää ja toivottoman pimeetä. Surffilaudan kuvat silmissä taidan tässä miettiä reissua, kunhan ensin hoitaisi vaikka cv:n kuntoon. Sitä voisi sitten pistää toivotaan toivotaan mentaliteetilla ympäri nettiä. Töitä tosin varmaan on, pitää vaan katella, josko sais jotain halutumman pään hommia paluusta alkaen, tai vähän sen jälkeen. Nyt siwaan ostamaan jotain, tekee mieli! Siwakin jää historiaan pian, I will miss it!


Varaslähdön tunnelmaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti