lauantai 29. tammikuuta 2011

Ensitunnelmia hong kongista.

Ensimmäinen yö, tai aamu.. Kello on viisi aamulla, aikaeroon vedoten heräsin klo 03.54. Ei nukuta! Keisari ja pate tuhisee komiasti, miten ne sen tekee? Edellinen yö lentokoneessa tosin auttaa nukkunista nyt. Kirjoittelen tätä puhelimellani, saa nähdä löytyykö wlani ja saan tämän vielä upittua. Jos joku tätä lukee, löysin sen wlanin..


Hong Kong star ferrysta

Päivällä pitäisi avata silmiä travel agencylle, josta saisi kiinan ka vietnamin viisumit, mikäli junamatka kiinan läpi on mielessä. Yön pimeinä tunteina olen ajatellut uudestaan myös lentoa indonesiaan. Katsotaan mitä poikain kanssa pähkitään. Lämpimään tekee mieli lisää.. Täällä pitää olla pitkissä! Talvi! Jotain 15-20 astetta.

Ensimmäinen rakas lähimmäinem odotti meitä miltei bussin alle jääden, kun tultiin kentältä cityyn. Oli virhe jäädä travelleripimpelipoon tienoilla pois ;) haettiin sitten pari korttelia sivummasta mukava huone, toisesta guest housesta tärppäsi. Tosin tässäkin talossa on 5-10 hostellia!! 14 kerros ja ulkokäytävät kaiteilla, aika hassua ja uutta. Kowloonin kaupunginosassa ollaan, varmaan pyöritään ympyrää päivällä ja koitetaan saada käsitystä tästä kylästä. 

Hostellin "kaytavalta" sisapihalle.

Jerky on tarpeeksi halpaa! Nautaa ja possua eri makuina! Jeh. Aamupalaksi paketti.. Pussukka on jotain 1,5e, kiinalainen liha on varmaan jees, ei väännä kellään mahaa, tai kasva sieniä korvan takana. 


 Jerkya, pari possua ja nautaa. 

Joku laite naksuttaa niin kovaa käytävässä, että en taida edes yrittää nukkua lisää. Katukeittiöihin kahville, kun muut herää. Ostettiin doksisykliiniä paikallisesta "apteekista", jos ei saada malariaa, kiva. Oli niin söpön hämyisiä vihreitä pillereitä.


Keisari osti pillerit meille.

Näillä eväillä eteenpäin. Kiinalainen uusi vuosi olis 2.2 (kai). Se varmaan missataan,  vaikka se oliskin melkein hyvä syy viipyä. Varmaan komeet tulitteet ja juhlat.

Keisari torikadulla.

Victoria peakilta pois pain keskustasta.

5 kommenttia:

  1. Hienoa, että matka on alkanut hyvissä merkeissä! Pete

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos, koitetaan olla hengissa ja jatkaa hyvaa matkaa ;) Lamposiin paikkoihin seuraavaksi.

    VastaaPoista
  3. Muistakaa hoitaa äänestäjiä Jommulle eduskuntavaaleihin, siellähän niitä riittää!!

    VastaaPoista